Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για το θέμα της αυτοαξιολόγησης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ
                                                    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Κατά τη χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα της  συγκρότησης ομάδων για την αυτοαξιολόγηση, αποφασίστηκε:
·       Να ζητήσουμε από τη Δ.Ο.Ε. την κήρυξη 5/θημερης απεργίας για την άλλη εβδομάδα 7 – 11 Απριλίου 2014καλώντας παράλληλα όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην απεργία της ερχόμενης Παρασκευής 4 – 4 - 2014.
·       Να προχωρήσουν άμεσα οι σύλλογοι διδασκόντων στη σύνταξη των πρακτικών περί μη εθελούσιας συγκρότησης ομάδων (υπόδειγμα πρακτικού που εστάλη στις 18-3-2014).
·       Αν δεν υπάρξει υιοθέτηση της πρότασης για απεργία ή άλλη εναλλακτική πρόταση από τη Δ.Ο.Ε. μέχρι την Πέμπτη 3 – 4 – 2014, προχωρούμε στη συγκρότηση ομάδων εργασίας αναφέροντας ρητά και καταγράφοντας την αντίθεση του συλλόγου διδασκόντων στην παράνομη εντολή σύστασης των ομάδων έργου 
με βάση τα έγγραφα 756/28-3-2014 και 757/30-3-2014 της Δ.Ο.Ε. καθώς και τη γνωμοδότηση της νομικής Συμβούλου της Δ.Ο.Ε. κας Τσίπρα Μαρία στις 28-3-2014.
Για τις ολιγοθέσιες σχολικές μονάδες και τα Νηπιαγωγεία (μέχρι 4 εκπαιδευτικούς) η θέση της ΔΟΕ είναι ότι ...
''οι εκπαιδευτικοί των ολιγοθέσιων σχολείων και των νηπιαγωγείων δεν είναι υποχρεωμένοι να συγκροτήσουν ομάδες εργασίας (την πραγματοποίηση της γενικής εκτίμησης πραγματοποιεί η ολομέλεια του συλλόγου διδασκόντων) ούτε και να προχωρήσουν στη σύνταξη σχεδίων εργασίας.''
                                           Από το Διοικητικό Συμβούλιο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.