Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Απόφαση της 85ης Γ.Σ. της ΔΟΕ για το πρόγραμμα δράσης


Από την απόφαση της 85ης Γ.Σ. της ΔΟΕ για το πρόγραμμα δράσης :
 
" Την κήρυξη αποφασιστικού αγώνα διάρκειας για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής. Ως πρώτο βήμα την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πρώτη εβδομάδα έναρξης των μαθημάτων η οποία σηματοδοτεί το ξεκίνημα αυτού του αγώνα. 

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου πραγματοποιούμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας με κυρίαρχα αιτήματα, την άμεση πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών για την κάλυψη όλων των πραγματικών κενών στην εκπαίδευση – καμία απόλυση αναπληρωτή. Πρόσληψη σε μία φάση, πριν την έναρξη των μαθημάτων, όλων των αναπληρωτών που εργάστηκαν φέτος στην εκπαίδευση (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, ειδικής αγωγής, αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών, μουσικής, εικαστικών, θεατρικής αγωγής, πληροφορικής).

Το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου πραγματοποιούμε κύκλο Γενικών Συνελεύσεων των συλλόγων σε όλη τη χώρα (και Ολομέλεια Προέδρων) στις οποίες εισηγούμαστε την πραγματοποίηση απεργιακών αγωνιστικών κινητοποιήσεων διάρκειας με επαναλαμβανόμενη μορφή (3ήμερες – 5ήμερες).

Πραγματοποιούμε παραστάσεις  - συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, Περιφερειακές Διευθύνσεις και στις συνεδριάσεις των Π.Υ.Σ.Π.Ε. αλλά και στις κοινές συνεδριάσεις Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Π.Υ.Σ.Δ.Ε. για να ακυρώσουμε την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης και συνολικά των αντιεκπαιδευτικών μέτρων της κυβέρνησης."
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.