Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Όταν οι δάσκαλοι χαρίζουν ‘χαμόγελα στα παιδιά’

Όταν οι δάσκαλοι χαρίζουν
‘χαμόγελα στα παιδιά’.





   Δυναμική ήταν η παρουσία των δασκάλων στις 13 Μαρτίου 2017 στον 1ο επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΣΕΠΕ Βοιωτίας – ΣΕΠΕ Φθιώτιδας με σκορ 2-1, παρόλο που η ποδοσφαιρική ομάδα ΣΕΠΕ Βοιωτίας (Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας) είναι μια νεοσύστατη ομάδα.
  Σκοπός  της εκδήλωσης αυτής ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για το ‘ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’ και γι αυτό , κατά τη διάρκεια του αγώνα, μαθητές των Σχολείων μάζευαν χρήματα με τον ειδικό κουμπαρά από τους θεατές της κερκίδας, οι οποίοι εμψύχωναν τους δασκάλους τους – ποδοσφαιριστές. Το  ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 203 Ευρώ.




  Στο ημίχρονο του  αγώνα τα παιδιά συμμετείχαν σε διάφορες μουσικοπαιδαγωγικές δραστηριότητες (μαθητές/τριες της κερκίδας και η  ποδοσφαιρική ομάδα του Ηλία Λιόντου) από την εμψυχώτρια  Φωτεινή Ζαρογιάννη.


  Ευχαριστούμε θερμά την ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ που μας παραχώρησε τα γηπεδάκια στις εγκαταστάσεις του Αγίου Σπυρίδωνα, τους διαιτητές του αγώνα για την άριστη διαιτησία τους κ.κ. Βασιληά Κωνσταντίνο , Α’ Καρβούνη Λουκά (Φιλόλογος), Β’ Μπατσιάκο Λουκά (Κοιν. Λειτουργός).



  Τον γιατρό του αγώνα κ. Κωνσταντή Θωμά για τις δωρεάν υπηρεσίες που μας προσέφερε και τον κ. Ηλία Λιόντο για την ευχάριστη παρουσία και  συμμετοχή της παιδικής ποδοσφαιρικής του ομάδας.

    Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους  μας εκπαιδευτικούς του Νομού Φθιώτιδας που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας .



  Ο επόμενος αγώνας της ΣΕΠΕ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ  θα διεξαχθεί στο 1ο δεκαήμερο του Μαΐου με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Φλόγα (Σύλλογος γονιών  παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).


    Σας περιμένουμε  όλους ΕΚΕΙ  μικρούς και μεγάλους
  για να χαρίσουμε ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

  Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε εκπαιδευτικός που εργάζεται σε Σχολείο της περιοχής μας .
                                                                                                     Υπεύθυνη ομάδας
                                                                                                Δερματίδου  Ελισάβετ
                                                                                                              Τηλ . 6944853828

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.