Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση ΣΕΠΕ: "Κακόγουστη αποκριάτικη φάρσα" στην αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων !!





Α.Π.  13  / 11.02.2018


Προς   
1. Αιρετό ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας
2. Δ.Σ. ΔΟΕ


Θέμα:  «Κακόγουστη αποκριάτικη φάρσα στην αναμοριοδότηση»  


Μόνο ως κακόγουστη αποκριάτικη φάρσα χαμηλής αισθητικής μπορεί να εκληφθεί η απόπειρα για δήθεν «διαφορετική μοριοδότηση!!» των σχολικών μονάδων Λιβαδειάς και Θήβας του ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας.
Και εξηγούμαστε:
1.     Η μοριοδότηση των σχολικών μονάδων Λιβαδειάς και Θήβας σήμερα είναι ίδια (1 μόριο).
2.     Η πρόταση του ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων Λιβαδειάς και Θήβας είναι ίδια (2 μόρια).
3.     Η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων Λιβαδειάς και Θήβας είναι ίδια (1 μόριο).
4.     Στην περιφερειακή σύσκεψη της ΔΟΕ στην Αταλάντη (6/2/2018), παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ σ. Κικινή και των αιρετών ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας, δεν προτάθηκε ούτε από το ΣΕΠΕ Θήβας ούτε από κάποιον άλλον,  διαφορετική μοριοδότηση των σχολικών μονάδων Λιβαδειάς και Θήβας.
5.     Στο έγγραφο του ΣΕΠΕ Θήβας (Α.Π.15 - 6/2/2018),  όπως μας διαβιβάστηκε από τον Αιρετό ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας σ. Αυξωνίδη  μαζί με τις έγγραφες προτάσεις και των άλλων ΣΕΠΕ της Περιφέρειας,  δεν προτάθηκε διαφορετική μοριοδότηση των σχολικών μονάδων Λιβαδειάς και Θήβας.
Η φερόμενη πρόταση διαφορετικής μοριοδότησης των σχολικών μονάδων Λιβαδειάς και Θήβας, ως δήθεν αποτέλεσμα της σύσκεψης Προέδρων και Αιρετών στην Αθήνα (9/2/2018) αποτελεί, αποκλειστικά και μόνο,  προϊόν μεθόδευσης και παραποίησης !!

 ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ  &  ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ !!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς δεν θα επιτρέψει μεθοδεύσεις και εν κρυπτώ «παιχνιδάκια» τοπικών παραγοντίσκων σε βάρος των συναδέλφων.

Καλούμε το Δ.Σ. της ΔΟΕ να προστατεύσει την αξιοπιστία των θεσμικών διαδικασιών και να διαφυλάξει τη σύνεση, τη λογική και τη σοβαρότητα των προτάσεων αναμοριοδότησης.

Δεν μπορεί να υπάρξει πρόταση του κλάδου, άλλη από την πρόταση της λογικής, την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας,  την πρόταση του ΠΥΣΠΕ Βοιωτίας: ίδια μοριοδότηση  των σχολικών μονάδων Λιβαδειάς και Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.